‘Creadagen’ naar Nieuwegein

De Creadagen, een hobbybeurs voor creatieve hobbyisten, komt naar Nieuwegein. Van 5 tot en met 7 september 2014 kunnen de hobbyisten hun hart ophalen in de Home Boxx aan de Symfonielaan 1. Op de beurs bieden een groot aantal standhouders diverse hobbymaterialen aan tegen de scherpste prijzen. Daarnaast verkopen diverse amateur-kunstenaars hun unieke creaties en zijn er vele workshops om de nieuwste technieken uit te proberen. Ook wordt er een groot Looming spektakel (knutselen met de kleine gekleurde elastiekjes) georganiseerd. Zowel volwassenen als kinderen kunnen deelnemen aan het allereerste Open Kampioenschap Looming. Alle creaties worden tentoongesteld en op 7 september zal een vakkundige jury de mooiste creaties belonen met een schitterende prijs.

De Creadagen is dit najaar in een nieuw jasje gestoken! Het aanbod is namelijk nòg ruimer en gevarieerder gemaakt. Naast het aanbod dat u gewend bent, vindt u er nu ook van alles op het gebied van vele andere creatieve hobby’s, zoals huisdecoratie, tuininrichting, keramiek, sieraden maken, schilderen, tekenen, mozaïeken, koken, zelfmode, kortom teveel om op te noemen. Het diverse en eigentijdse aanbod in combinatie met een groot aantal workshops en demonstraties maakt de Creadagen nòg levendiger met voor iedereen wat wils! Klik hier voor de deelnemerslijst.

De Creadagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree is 6,00 euro per persoon. 65-plussers krijgen 2,00 euro korting. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren