Zwakke start van TTVN in de voorjaarscompetitie

Het mannenteam van TTVN, uitkomend in de 1e klasse B, moest in HUIZEN tegen HUIZEN 3, vrij onverwachts een pittige 7–3 nederlaag accepteren. In deze wedstrijd kwamen zowel Jan Willen Jansen als Daam Hoogendijk niet tot winst en ook het dubbelspel van Jan Willem Jansen met Danny Hendriks werd verloren. De 3 punten voor TTVN werden gescoord door Danny Hendriks met zijn onorthodoxe verdedigend speltype en uiterst felle counteraanval.

De net gepromoveerde drie hoogste jeugdteams van TTVN kregen het thuis in sportzaal De Waterlelie zwaar te verduren. Het 1e team, dat nu met een vrij jong team in de landelijke A – klasse,groep A uitkomt, verloor met 6 – 4 van t.t.v. STIPHOUT. De drie spelers van TTVN, Patrick Nieuwendijk, Dennis Boot en Oscar Delissen, die de plaats inneemt van Vera van Boheemen, die nu voor een andere vereniging uitkomt, wonnen alledrie van Bram van de Heijden van Stiphout en in een spannende strijd wonnen Dennis en Patrick na een 2 – 0 achterstand het dubbelspel.

Het 2e jeugdteam, gepromoveerd naar de landelijk B – klasse, groep A speelde met 5–5 gelijk tegen KLUIS 2 uit Geleen. Ewa Bednarczyk en Nimrod Rakké wonnen twee enkels en Deborah Jekel scoorde in de laatste wedstrijd het 5e punt voor TTVN. Het toch wel goed lopende dubbelspel van Ewa en Deborah ging, helaas voor TTVN,op de nipper verloren.

Het uit de afdeling naar landeijk C gepromoveerde 3e team verloor met 8–2 van Tafeltennis Nijmegen 2. De twee punten voor TTVN werden gescoord door Martijn de Waal en het dubbel Martijn de Waal en Henno Frericks. Nathalia Bednarczyk, slaagde er niet in haar enkels in winst om te zetten, al was het in alle gevallen wel met kleinst mogelijk verschil.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren