Zomerse fietstocht voor senioren

Dinsdag 26 augustus staat er weer een fietstocht voor senioren op het programma.

Omdat het de laatste fietstocht van dit seizoen is wordt het afgesloten met pannekoeken eten in Theehuis Rijnhouwen. De tocht, ongeveer 45 kilometer wordt zorgvuldig uitgezet door de Wieler Tour Club Nieuwegein, in samenwerking met de Commissie Seniorensport.

Onder leiding van leden van Wieler Tour Club Nieuwegein wordt er dinsdag 26 augustus een fietstocht georganiseerd. Een tocht die u de mooiste plekjes van Nieuwegein en omgeving laten zien. U kunt fietsend genieten van de mooie omgeving en de gezonde buitenlucht. Wanneer u in het bezit bent van een goede fiets én een goede conditie kunt u meedoen.

De route begint bij Merwestein. Vanaf daar gaat u via de Merenveldseweg naar de Uithof. Via de Uithof fietst u naar de Bilt en door naar Blauwkapel. In Voordorp is het tijd voor de picknick. Niet téveel eten want in Theehuis Rijnhouwen staan er pannekoeken op het menu! Deze zijn echter wel voor eigen rekening. Met gevulde magen fietst u via de fortvechten weer terug naar Nieuwegein.

Er zijn geen kosten aan deze tocht verbonden (alleen voor een pannekoek). U dient alleen wat te eten en te drinken voor de picknick mee te nemen. U wordt om 10.15 verwacht vóór de hoofdingang van Sportcomplex Merwestein, vanwaar u om 10.30 zal vertrekken. Het is handig om aan de volgende dingen te denken:

– makkelijk zittende kleding

– regenkleding

– bandenplakspullen

Wilt u meedoen aan deze gezellige tocht kom dan dinsdag 26 augustus naar de ingang van Merwestein waar we om 10.30 vertrekken.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren