Wethouder vd Berg bezocht De Vaart-Poscar

Op zaterdag 19 mei bezocht Helen van den Berg, CDA wethouder van Onderwijs, Jeugdbeleid, Sport en Recreatie, een viswedstrijd van Hengelsportvereniging De Vaart-Poscar. Het bezoek maakte deel uit van een kennismakingsronde langs verschillende Nieuwegeinse sportverenigingen.

Het bestuur van de vereniging heeft uitgebreid met de wethouder gesproken over de belangrijkste zaken die op dit moment spelen tussen hen en de gemeente. Er is al nauw overleg over de verhuur van de visrechten het water in de Nieuwegeinse wijken. Daar wordt nu al veel gevist, terwijl dat eigenlijk niet is toegestaan. Samen met de gemeente wil de vereniging voor het water in de wijken werken aan beter water voor vis en vissers. Een belangrijke wens van HSV De Vaart-Poscar – met 1300 leden de grootste vereniging van Nieuwegein – is al jaren om over een eigen clubhuis te beschikken. Binnenkort zal samen met de gemeente worden bekeken wat hiervoor de mogelijkheden en geschikte lokaties zijn.

Helen van den Berg reikte aan het eind van haar bezoek de Cor Zuurhout Bokaal uit aan de trotse winnaar van de viswedstrijd, Eef de Lang. Hij won met een vangstgewicht van 5563 gram.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren