Weken van het reisboek in de bibliotheek filiaal Zuid

Voor vakantiegangers, reizigers en ‘leunstoelreizigers’. Paspoort, verbanddoos, zonnebrandcrème, camera en natuurlijk boeken. Wie alles uit zijn vakantie wil halen kan niet zonder goede informatie en literatuur. Als voorbereiding op uw zomerse bestemming kunt u in de bibliotheek vanuit diverse invalshoeken naar uw vakantie kijken.

Uit onderzoek blijkt dat het ontspannen met boeken een vakantiebezigheid bij uitstek is. Het brede boekenaanbod van de Bibliotheek Nieuwegein maakt het de reiziger mogelijk zich meer te verdiepen in de facetten van een reisbestemming, van historie tot architectuur, religie en maatschappij.

Mooie toeristische trips worden nog boeiender met behulp van een cultuurgids, een overzicht met de mooiste autoroutes of de groenste campings. Een reis naar Rusland wordt nog interessanter wanneer u tevoren leest over de Russische iconen. Of geniet tijdens uw verblijf in Toscane van de belevenissen van een Amerikaanse wetenschapper die een huis in Toscane gekocht heeft en met de nodige tegenslagen het huis en bijbehorende tuin opknapt.

In de maand mei presenteert bibliotheek filiaal Zuid haar grote verscheidenheid aan reisgidsen, vakantieboeken, toeristische tips en evenementen. Voordat de koffers gepakt zijn, kunnen de leden van de bibliotheek Nieuwegein alvast hun keus maken.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren