Website Sport ID Nieuwegein is live

De nieuwe website is onderdeel van de sport- en beweegprojecten buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen. Deze projecten worden in opdracht van de gemeente Nieuwegein uitgevoerd door NV Sportinrichtingen Nieuwegein. Op de website is alle informatie te vinden over de programma’s, de sportaanbieders en de samenwerkingspartners van de eerder genoemde projecten.

Op dit moment richt de website zich op de sport- en beweegprojecten van de buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen. Het uiteindelijke doel is de website verder uit te bouwen tot een digitaal sportloket voor alle inwoners uit Nieuwegein. Naast de actuele informatie over de diverse programma’s kan men zich dan direct aanmelden voor activiteiten en programma’s. Ook zal de website een platform bieden waar mensen met elkaar in contact komen.

Directeur Ton Bothoff van NV Sportinrichtingen Nieuwegein reageert enthousiast op de huidige ontwikkelingen. “De nieuwe website maakt het mogelijk om sport- en beweegaanbod integraal zichtbaar te maken en informatie te geven aan inwoners van Nieuwegein die geïnteresseerd zijn. Naast een overzicht van het activiteitenaanbod wordt direct getoond wie de activiteit aanbiedt en waar deze plaatsvindt. Met de lancering van de website willen wij bijdragen aan een actieve en gezonde leefstijl in Nieuwegein.”

De eerste aanzet voor dit sportloket, wordt de komende maanden verder uitgebouwd met alle informatie over programma’s en sportaanbieders en partners die zich verbonden hebben aan de sportprojecten. Mocht u interesse hebben om partner te worden en een bijdrage willen leveren aan het stimuleren van sport- en beweegactiviteiten, informeer dan via info@sportidnieuwegein.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren