Vrouwen op excursie naar De Kom

Het Multiculturele Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein organiseert dinsdagavond 18 februari aanstaande een excursie naar een voorstelling in Theater De Kom te Nieuwegein. Stichting SoSo Foe Toe in samenwerking met Zanggroep Bromty Dyari presenteert de voorstelling “Ladies sing the blues/Libi na ondrofeni” (Surinaams voor “Leven is ervaren”).

In deze voorstelling vertelt een jonge vrouw over haar liefdesgeschiedenis. Een radioprogramma helpt haar uiteindelijk over haar verdriet heen. De liedjes worden gezongen door zanggroep Bromty Dyari. Er zal veel blues gezongen worden, omdat dit een van de meest gebruikte muzieksoorten is waarin levenservaring en gevoelens tot uiting worden gebracht. De voorstelling begint om 20:15 uur. De toegangskaarten zijn € 5,00 voor eigen rekening. Graag ruim van te voren doorgeven in verband met reserveringen.

Wie zin heeft in een muzikale avond met gezellige vrouwen naar de voorstelling te gaan, kan zich opgeven of voor informatie bellen naar Sima Boedhoe.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren