Verlies voor onze tafeltennisers

Zouden de mannen van TTVN tegen de koploper in de 1e klasse groep A – Maarssen 1 nog voor een stunt kunnen zorgen? Immers de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie thuis tegen Maarssen werd met 7 – 3 gewonnen door de mannen uit Nieuwegein. Afgelopen week liep het echter heel anders.

Paul Oostveen zette TTVN nog wel op een 1 – 0 voorsprong, Jan Willem Jansen verloor zijn eerste enkel en John Jansen zorgde voor 2 – 1 voor de Nieuwegeiners. Het de laatste tijd zo succesvolle dubbel ging verloren en ook in de volgende enkelspelen kwam TTVN niet meer tot winst en moest dus een 8 – 2 nederlaag accepteren.

Met 7 punten achterstand is TTVN nu snoeihard teruggewezen naar de 2e plaats in hun groep. De 8 – 2 thuis nederlaag van TTVN 2 in de 1e klas, groep B tegen het jeugdige team van Elan 2 kwam nog harder aan. Alleen invaller Martijn Alblas zorgde voor een punt en het dubbelspel werd door de TTVN-ers gewonnen. Met 28 punten is dit team van Danny Hendriks en Daan Hoogendijk terecht gekomen op een gedeelde 4e / 5e plaats.

In de strijd om het teamkampioenschap van Nederland moest het 1e jongensteam van TTVN op bezoek bij het gedoodverfde kampioensteam van Appelscha in Friesland. Ook de TTVN jongens scoorden slechts tweemaal. Voor de twee punten zorgden Rob Seldenirjk en Max van Amerongen door elk één enkelspel in winst om te zetten, Remco Burgman bleef zonder winst.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren