Uitstekende resultaten op voor BSPHolland

Op zaterdag 9 maart werden in Beverwijk de Open Noord Hollandse Jiu Jitsu kampioenschappen gehouden welke voor de BSPHolland aspiranten, junioren en senioren uit Nieuwegein een zogenaamd meetmoment waren voor de aanstaande Europese (Senioren) Kampioenschappen en voor de aspiranten en junioren voor de aanstaande Wereld Kampioenschappen.

BSPHolland behaalde in totaal 11 maal goud, 6 maal zilver en 4 maal brons waarbij het DUO heren team Assmann/Bunnik goud behaalde net als de fighters Johan de Gier in de senioren min 77 kilo, Wout Vringer in de min 85 kilo, Leroy Kuipers zilver in dezelfde min 85 kilo en Laurens van Laarhoven brons in de min 69 kilo. Brons was er ook voor het nieuwe DUO mix team Bousche/Souw.

Bij de junioren behaalden Rico Struijs goud in de fighting klasse min 77 kilo en Joey Seijkens behaalde eveneens goud en wel in de min 94 kilo. Half zilver was er voor Kevin Frowijn welke samen met zijn dames duo partner van van Haren zilver behaalde in de DUO mix junioren.

Bij de aspiranten behaalden het DUO mix team Dongelmans/Roussey zilver en dat terwijl zij eigenlijk nog Cadet zijn. Manolito Vyent behaalde goud in de fighting klasse en wel in de min 81 kilo, Denise Geerders behaalde goud in de dames klasse plus 63 kilo. Zilver was er weggelegd voor Casper van Rijn in de klasse min 73 kilo.

Bij jeugd behaalden goud de volgende Jiu Jitsuka’s: Isa Roussey, Milou van Rijn en Filip Karkalasev. Het DUO mix team Dongelmans/Roussey behaalde eveneens goud bij de cadetten. Zilver was er voor het dames DUO Zoetemeyer/Roussey en Roussey/Karkalasev. Job Dongelmans behaalde zilver bij de fighting. Brons tenslotte was er voor Adyen de Souza in het fighting evenzo voor Anita Radings, Isrian Gesser, Bo Dongelmans en Leroy Fuentes.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren