TTVN boekt nipte overwinning

Tegen het in degradatiegevaar verkerende Woerden 3 boekten de mannen van Tafel Tennis Vereniging Nieuwegein (TVN) in de sportzaal “WIJKERSLOOT” een krappe 6–4 overwinning. Dit keer kwam Woerden, dat in degradatiegevaar verkeert, met hun basisteam aan de tafel in sportzaal “WIJKERSLOOT”. TTVN was gewaarschuwd. Dit was wel een heel ander team, dat enkele weken terug in Woerden aantrad en met een 9–1 overwinning een gemakkelijke prooi was voor de Nieuwegeiners.

De sterkste man nu was de Woerden speler Pieter Haakma, die zijn drie enkelspelen in winst omzette. Hij was er in de thuiswedstrijd niet bij, maar wist vooral heel sterk uit eigen service te scoren, waartegen de mannen van TTVN onvoldoende tegenstand konden bieden.

Na een goede overwinning van Henny van Horssen ondervond Harry Eleveld in de tweede partij van de avond de kracht van deze speler en moest zich in drie games gewonnen geven. Met een drie games overwinning in het dubbelspel nam TTVN wel een 4–1 voorsprong maar in de 2e set van Henny van Horssen was de Woerdense speler Maurits Peeters duidelijk de man met het meeste geluk aan zijn zijde. Daarna kon ook Henk Bleeker ondanks zijn vele snelle blokballen de sterke Haakma onvoldoende ontregelen. Eleveld en Bleeker wonnen vervolgens hun tweede enkelspel, maar van Horssen moest in de laatste partij met twee keer 19–21 ook zich gewonnen geven tegen Haakma.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren