Trams kleuren week lang oranje

Twee feestelijk versierde ‘oranje’ trams rijden vanaf vandaag een week lang tussen Utrecht en Nieuwegein/IJsselstein. Met de inzet van de trams spelen eigenaar Bestuur Regio Utrecht (BRU) en vervoerder GVU/Connexxion in op de festiviteiten rond de kroning op 30 april.

Rondom Koninginnedag worden tal van activiteiten georganiseerd in de binnenstad van Utrecht. Om deze festiviteiten te bezoeken wordt geadviseerd op 29 en 30 april gebruik te maken van het openbaar vervoer. Met de slogan: ‘Feestje? Wij brengen u veilig thuis’ wil BRU bovendien haar maatschappelijke verantwoordelijkheid benadrukken door reizigers na de festiviteiten op een veilige manier thuis te brengen.

Op de avond van 29 april en Koninginnedag zelf kunnen tramreizigers gebruik maken van de voordelige Winkelkaart. Hiermee kan men op 29 april van 18.00 tot 01.00 uur van en naar Utrecht Centraal reizen. Op 30 april is de Winkelkaart van 07.00 uur tot middernacht geldig. De Winkelkaart is ook geldig voor alle GVU- en gele Connexxionbussen in de regio Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren