Tafeltennisvereniging TTVN behoudt koppositie

Met slechts nog één wedstrijd te gaan is het 1e mannenteam van Tafeltennisvereniging Nieuwegein (TTVN) erin geslaagd de koppositie in de 1e klasse, groep B te behouden met een 8 – 2 overwinning op Elan 3 in Baarn.

In Baarn wonnen zowel John als Jan Willem Jansen al hun enkelspelen. Alleen Daam Hoogendijk stond 1 punt af en ook het dubbelspel ging voor de Nieuwegeiners verloren. TTVN staat nu met 61 punten twee punten vóór op SVO 2 uit De Meern, maar ontmoet in de komende week in Almere Almeerspin 1, van wie in de thuiswedstrijd met 6 – 4 gewonnen werd, terwijl de mannen van SVO thuis tegen degradatiekandidaat Vlug en Vaardig uit Hilversum moeten spelen, van wie de uitwedstrijd met 8 –2 gewonnen werd. Het zal er dus om spannen.

In de 1e klasse, groep A werd het 2e team van TTVN met dubbele cijfers ( 10 – 0) verslagen door stadsgenoot VTV 3, dat met overmacht kampioen is geworden en zal promoveren naar de Kampioensklasse. Slechts theoretisch kan TTVN 2, dat nu op de 5e en degradatieplek staat, hun plaats in de 1e klasse behouden. De jeugdcompetitie lag dit week-end stil, mede omdat de sterkere jeugd in actie kwam op het landelijk A-Ranglijsttoernooi in Berkel. Vera van Boheemen, uitkomend het 1e jeugdteam van TTVN, won daar een fraaie 2e prijs bij de Meisjes Kadetten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren