Succesvol Mini WK XL zaalvoetbal in Nieuwegein

Op 2 en 3 januari was de sporthal van Merwestein gevuld met voetbalvelden, voetballen, scheidsrechters en een grote groep enthousiaste voetballende kinderen met hun supporters. Het Mini WK XL voetbalevenement werd afgetrapt door de Burgemeester van Nieuwegein, Frans Backhuijs, hij legde de nadruk op het belang van sportief gedrag en het plezier hebben in bewegen.

Vanwege het toenemend aantal deelnemers werd dit jaar besloten om er een tweedaags voetbalevenement van te maken. Maar liefst 51 teams met jongens en meiden in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar streden om de titel: Winnaar Mini WK 2014. Naast de prijzen voor de winnende teams van alle leeftijdsgroepen, zijn ook de ‘Meest Waardevolle speler’ en ‘Fair Play prijs’ voor de meest sportieve coach uitgereikt. Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis, alle kinderen ontvingen een leuk aandenken aan een geslaagd voetbalevenement.

Het Mini WK XL 2014 werd voor de derde maal georganiseerd door de Combinatiefunctionarissen van de Gemeente Nieuwegein en NV Sportinrichtingen Nieuwegein. Het was wederom een groot succes. Combinatiefunctionaris Geoffrey van der Boom zegt dan ook blij te zijn met deze sport stimulerende dag. “Met het hele team werken wij hier naar toe. Deze dagen, daar doen wij het voor. Het plezier bij alle jongens en meiden, de sportiviteit tussen kinderen onderling en de goede sfeer op de tribunes is het bewijs van hoe leuk het is om te bewegen! Dit evenement was dan ook een promotie van het zaalvoetbal mede dankzij de samenwerking met zaalvoetbalvereniging JCK-Aiso.”

JCK-Aiso is sinds kort ook actief in Nieuwegein. In 2014 zal de samenwerking met de zaalvoetbalvereniging en de combinatiefunctionarissen worden geïntensiveerd en tevens uitgebreid met een aantal nieuwe activiteiten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren