Steekpartij

Een jongen raakte op maandagmiddag 30 januari gewond bij een steekpartij. Rond 16.10 uur kreeg de politie de melding dat een jongen op de Paukenlaan was neergestoken. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. Op het grasveld tussen de tramhalte Zuilenstein en de Paukenlaan troffen de agenten een 16-jarige jongen uit Utrecht aan. Hij verklaarde ruzie met een groep jongens te hebben gehad en door één van hen te zijn gestoken, waarbij hij gewond was geraakt. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens meerdere getuigen kwamen de verdachten uit Utrecht. Omdat het incident in de buurt van een tramhalte had plaatsgevonden, hadden zij mogelijk de tram naar Utrecht genomen. Daarom werd een tram op het 24-oktoberplein in Utrecht stilgezet en werden de passagiers gecontroleerd. Daarbij werden geen verdachten aangetroffen.

De politie heeft met meerdere getuigen en kort met het slachtoffer gesproken. Het onderzoek naar de steekpartij wordt voortgezet.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Steekpartij

Dinsdag werd een jongen na een steekpartijtje aangehouden. Rond 18.20 uur zat een 13-jarige jongen uit Nieuwegein in een woning aan de Ernanilaan samen met twee vriendjes tv te kijken.

Op een gegeven moment kwam een 15-jarige jongen uit Nieuwegein samen twee vrienden een cd ophalen. Ze bleven nog even in de woning zitten en begonnen te klieren. De 13-jarige jongen verzocht hen weg te gaan, wat ze niet deden. De jongen pakte een keukenmes en stak daarmee in de arm van de 15-jarige jongen. De politie werd gewaarschuwd en de 13-jarige jongen werd meegenomen voor verhoor naar het bureau.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren