Sportraad nieuwe stijl

De Sportraad Nieuwegein wil onafhankelijker opereren van de gemeente Nieuwegein. De Sportraad wil daadkracht en communicatie bevorderen door middel van een nieuwe indeling van het bestuur en secties en de informatievoorziening aan en de advisering en ondersteuning van sportverenigingen in Nieuwegein verbeteren door middel van het inzetten van een Sportservicepunt.

Het projectplan Sportraad Nieuwe Stijl geeft aan hoe de organisatie en de uitvoering van de activiteiten van de nieuwe Sportraad en een Sportservicepunt (tezamen Sportraad Nieuwe Stijl genoemd) gaan verlopen. De Sportraad heeft zich geconformeerd aan het totale projectplan. In 2004 zal een evaluatie plaatsvinden, waarna over de (wijze van) voortzetting van de ondersteuningsfunctie wordt besloten. Indien voortzetting na 2004 gewenst is, zal worden bezien op welke wijze het Sportservicepunt gefinancierd gaat worden.

In sportradio op dinsdagavond 22 april van 20-21 uur ruim aandacht voor de sportraad. (op 102.0 op de kabel en 106.1 in de ether)

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren