Sinterklaasavond bij de Speelgoedbank

Maandag 24 november viert de Speelgoedbank Nieuwegein van 18.00 uur tot 21.00 een groot Sinterklaasfeest. De dure dagen van Kerst en Sinterklaas komen er weer aan, en ook dit jaar hebben de Pieten weer hun best gedaan om Speelgoedbank Nieuwegein weer van Speelgoed te voorzien. Speelgoed is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Poppen, autootjes, spellen, knutselspullen, lego en schoencadeautjes, de Pieten hebben overal aan gedacht. Heeft u een U-pas, of een doorverwijzing van schuldhulpverlening, maatschappelijkwerk, vluchtelingenwerk, Vitras, huisarts of een andere hulpverlenende instantie, dan bent u van harte welkom.

Deze speciale avond is ook voor opa’s en oma’s die in het bezit van een U-pas zijn. Deze avond is alleen bedoeld voor ouders en opa’s en oma’s. Het speelgoed wordt naar wens voorzien van een Sinterklaasverpakking, zodat u namens de Sint en zijn pieten uw kinderen blij kan met leuke cadeautjes.

De Sinterklaasavond wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten, de sponsoren en Movactor. U kunt de Speelgoedbank vinden naast het buurthuis Kerkveld aan het kerkveld 63a in Jutphaas. Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met de Speelgoedbank: of 030-6000607 of 06-39562346.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren