Rosbiefrolletjes

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga ‘Rosbiefrolletjes.’Olga: ‘Met twee fulltime vegetariërs in huis wordt er bij ons heel weinig vlees gegeten. Geen enkel probleem want vegetarische maaltijden doen absoluut niet onder voor maaltijden met vlees. Sterker nog, ze zijn vaak minder calorierijk en gezonder. Daarnaast zijn recepten waar vlees in verwerkt wordt vaak heel makkelijk te bewerken tot vegetarische recepten. Desalniettemin komt er bij ons voor de parttime vegetariërs af en toe ook wel eens een stukje vlees op tafel, maar dan wel van dieren die een dierwaardig leven hebben geleid. En dat proef je terug in de smaak van het vlees, waardoor dat nauwelijks extra smaakmakers nodig heeft.’Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke rosbiefrolletjes zelf kunt maken. Klik hier voor een overzicht van de recepten van de afgelopen tijd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren