Reconda wint Publieksprijs

Deze jonge Nieuwegeinse band Reconda blijft het publiek verbazen en mocht de groep tijdens het ‘Geheim van Utrecht’ de publieksprijs in ontvangst nemen.

De winnaar (Illicit) stroomt door naar de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland. Daar had Reconda zich al voor geplaatst. De groep deed mee aan de open inschrijving. Uit de honderden inzendingen werd Reconda gekozen en daardoor speelt de band op 4 oktober in de Gigant in Apeldoorn. In Tivoli spelen was een droom voor Reconda en met de wetenschap dat winnen niet eens noodzakelijk was, gaf Reconda een spetterend optreden.

In maart 2002 ontmoeten Remco en Stefan elkaar en dat is het begin van een mooie samenwerking. Het klikt tussen die twee. Vooral op de slaapkamer van Stefan vinden muzikaal veel hoogtepunten plaats. Dat resulteert in een aantal prachtige composities, zoals ‘Vlinders’, ‘Goedendag luisteraars’, ‘Oorlogsverklaring’ en het ‘Mysterie van het plein’. De Time-out aan de Nedereindseweg wordt de thuisbasis voor Reconda. Op de Jamsession doet de groep podiumervaring op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren