Open Europees Kampioenschap voor Albertine Los

Afgelopen weekend werden in Gent (Belgie) de Open Europese Kampioenschappen Jiu Jitsu gehouden. Door de Judo Bond Nederland waren ook een groot aantal Jiu Jitsukas van BSPHolland Nieuwegein uitgezonden naar Gent. Op zaterdag kwamen de volgende sporters op de mat; Laurens van Laarhoven in de heren min 69, Charella Westra in de min 70 dames en Vanity Westra in de min 55 dames. Helaas behaalden deze budokas geen podium plaatsen.
Zondag verliep een stuk beter voor de BSPers. Johan den Gier draaide mee in 2 categorieën, fighting min 77 en duo Heren met Ruben Assmann. Tot aan de kleine finale in de duo kon Johan het aardig bolwerken, helaas ging deze kleine finale verloren en liep Johan net een medaille mis. Het dames duo Charella Westra en Vanity Westra behaalde net als het andere duo Heren Leroy Kuipers & Marnix Bunnik niet voldoende winstpartijen om voor een podium plaats in aanmerking te komen.In de min 77 kilo heren fighting draaide nog een BSPer en wel Wout Vringer. Wout verloor helaas de kleine finale om de 3e plaats van de Rus Federov. Albertine Los (foto), uitkomende in de plus 70 kilo won al haar wedstrijden zeer overtuigend. Middels overwinningen van 14 – 2 op de Russische Paderina en 28 – 4 op de Francaise Blain was de Europese titel veiliggesteld voor Nederland en BSPHolland. Deze titel geeft Albertine zeer veel vertrouwen voor het komende Wereld kampioenschap eind November in St. Petersburg in Rusland.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren