NK Western rijden in Nieuwegein

Zaterdag 28 en zondag 29 september vindt op Manege Rijnenburg in Galecop het Nederlands Kampioenschap western rijden plaats. De Dutch Paint Horse Club (DPHC) organiseert het NK dat bedoeld is voor deelnemers met een American Paint Horse. De wedstrijd, die de officiële titel ‘2013 Dutch Championship & Futurity Paint Contest’ draagt, staat geheel in het teken van de American Paint Horse en haar ruiters.

De show concentreert zich zaterdag rondom de mooiste jonge paarden met het meeste talent van Nederland. Zij worden aan de hand gepresenteerd. Op zondag strijden de beste ruiters en paarden van Nederland om een NK-titel. Deze worden per onderdeel verreden, waaronder: pleasure, hunter under saddle, trail, reining.

De zaterdagavond wordt spectaculair afgesloten met 2 jackpot onderdelen. Dit betekent dat de deelnemers veel geld kunnen winnen. De jackpotten die worden verreden zijn pleasure en reining (inclusief sliding stops en spins). Het avondprogramma begint om ongeveer 18.00 uur (tijd onder voorbehoud). De wedstrijd begint zaterdag omstreeks 13.00 uur, tot ongeveer 19.00 uur. Zondag rijden de deelnemers van 9.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Toegang is gratis. Manege-Rijnenburg is gevestigd aan de Reinesteijnseweg 1-A.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren