Nieuwegeiner in de prijzen in Duitsland

Afgelopen zaterdag werd in Dortmund (Duitsland) weer een toernooi voor taekwondoins gehouden. De German Open 2014, georganiseerd door de Duitse Bond ITF, kon rekenen op een sterke afvaardiging uit Nederland. Ook de Nieuwegeiner Floyd Stijger was van de partij.

Er waren twee onderdelen waar aan meegedaan kon worden dat waren Tuls (patronen lopen) en sparren. Floyd Stijger van Taekwondo Vereniging ‘In Nae Do Kwan’ was samen met Simon Hekkers uit Vleuten, Bryan de Jong en Kayden Lingers uit Maarssen naar Duitsland toe gekomen. Het bleek voor Floyd een hele lange dag te worden omdat hij pas bij het eerste onderdeel Tuls na 13.00 uur aan de beurt zou zijn. Mike Stijger: ‘Hij liep zijn tuls netjes ronde op ronde maar moest in de finale een Duitser voor zich laten. Een mooi verdiende 2e plaats. Om 16.30 uur was het tijd voor het sparren en hier deed hij het net zo verdienstelijk en werd opnieuw beloond met een 2e plaats.’

‘In Nae Do Kwan’ deed het goed als totaal in Duitsland want de vier personen pakte zeven prijzen mee naar huis en coach Randy Brouwer uit Maarssen kon tevreden terug kijken.

De resultaten van de andere leden waren: Bryan de Jong 1e plaats Tuls en 3e plaats sparren. Kayden Lingers 2e plaats Tuls en 3e plaats sparren. Simon Hekkers 3e plaats sparren. Na een hele lange dag met veel wachten ging de 10 jarige Nieuwegeiner met 2 bekers terug naar huis.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren