Mooie dag voor MHC Nieuwegein

Met een druk op de knop om de sproeinstallatie in werking te zetten opende wethouder Hans Adriani samen met jeugdlid Femke van Doorn (11jr) het gerenoveerde complex van MHC Nieuwegein. In de zomer is hard gewerkt om twee nieuwe velden aan te leggen zodat het complex er weer jaren tegen kan en de vereniging kan groeien.

De hele dag stond bol van de activiteiten. Er was een sponsormarkt en gaven internationals Jacky Schoenaker en Margot van Geffen een clinic aan de jeugd. Laatstgenoemde opende ook het nieuwe mini oefenveld. De WK mascotte Stockey liep rond op het complex waar iedeereen mee op de foto mocht. De directie van de Rabobank was aanwezig voor de ondertekening van een verlengd 3 jarig sponsorcontract met hoofdsponsor Rabobank.

Na de officiële handelingen speelden de heren van SCHC een wedstrijd tegen Klein Zwitserland. Naast de openingshandeling met de heer Adriani mocht Femke van Doorn ook de eerste bal van wedstrijd slaan met het team van Klein Zwitserland. Femke was de gelukkige uit de loterij die de openingsslag en de officiële handeling mocht verrichten.

Na afloop van deze wedstrijd was er een optreden van Mental Theo. Op het laatste moment slaagde de organisatie erin deze Brabantse artiest te strikken als vervanger voor de eerder aangekondigde Dean Saunders. Zijn optreden was een groot succes. ’s Avonds was er nog een feest voor alle leden.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren