Moeders lopen voor Kika in New York

Drie moeders uit Nieuwegein, Miranda van Arkel, Natascha van Eeten en Patricia Peek, willen veel geld ophalen voor KiKa. In 2014 willen zij de marathon van New York lopen. Het geld wat zij bij elkaar hopen te halen door sponsoring is 25.000 euro. De motivatie is, aldus Patricia: ‘Voor ons is het een droom om de marathon van New York te lopen. Maar een ziek kind heeft maar 1 droom en dat is beter worden. Daarom willen wij ons hiervoor inzetten zodat in 2015 niet 75% maar 95% genezingskans is. Zelf hebben wij ook kinderen en hopen dit nooit mee te hoeven maken.’

Sinds de zomervakantie zijn de drie moeders bezig met hardlopen. Eerst gewoon voor de fun maar al gauw kwam het idee om iets voor Kika te doen, en dat werd de Marathon van New York. Inmiddels worden de drie Nieuwegeinse moeders begeleid door Bodyfit en trainen ze vijf keer in de week.

Miranda van Arkel: ‘Omdat we veel sponsors nodig hebben zijn we deze dagen actief op pad gegaan en hebben we een pot bij Bram Ladage neer mogen zetten. Ook hebben we gesprekken gehad met diverse plaatselijke ondernemers en bedrijven. Dus nu afwachten wat dat oplevert.’ Het streefdoel is 25.000 euro binnen halen voor KiKa. Via Facebook houden de moeders geïnteresseerden op de hoogte.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren