Laatste thuiswedstrijd heren Florie/Vrevok?

Na de 3-0 nederlaag van gisterenavond tegen Piet Zoomers/D is het bekeravontuur van Vrevok voorbij. De Nieuwegeinse volleyballers verloren ook de eerste wedstrijd met dezelfde cijfers. Wat rest is nog de competitie. Hierin is men inmiddels gevorderd tot de eerste ronde van de play off.

A.s dinsdag (12/03) speelt Vrevok hiervoor thuis, in Merwestein om 20.00 uur, tegen…………. Piet Zoomers/D. Aangezien men in de reguliere competitie al tweemaal heeft verloren van de mannen uit Apeldoorn en het om een best-of-seven gaat (waarin men nu dus al een achterstand heeft van 2-0) is het te vrezen dat dit de laatste thuiswedstrijd van Vrevok is.

Misschien ook wel de laatste thuiswedstrijd in de eredivisie voor jaren. Aangezien het management(zie ons bericht d.d. 3-3-2002) er niet in is geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Nieuwegein Sportradio zendt deze (misschien voor Nieuwegein wel historische) wedstrijd in zijn geheel uit. Dit gelardeerd met commentaren, interviews, terug- en vooruitblikken door René Hansen en Binne Beenen. Dinsdagavond van 20.00- 22.00 uur op 102.0 op de kabel en 106.1 in de ether.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren