Laatste horeca-unit te huur naast theater De Kom

Het moderne Theater en Kunstencentrum De Kom voor grote producties met regionale uitstraling opende in september dit jaar officieel haar deuren. Een ander onderdeel van het totale nieuw gebouwde complex bevat een bovengrondse parkeergarage met daaronder een commercieel gedeelte van ruim 1.700 m² horecaruimte, verdeeld over begane grond en eerste etage. Er is nog één unit beschikbaar van circa 260 m². Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de heer B. Stokman van Adhoc horecamakelaars b.v., tel: 0182-533 355, email: bram@adhoc-hm.nl

Inmiddels is 85% van het commerciële gedeelte verhuurd. Zo is er het Sushi & Grill Restaurant “Goya” Dit bedrijf wordt geëxploiteerd op een oppervlakte van ruim 800 m², hetgeen zorgt voor enkele honderden zitplaatsen. Ook het Turks specialiteitenrestaurant “City Kebab House” heeft een unit van circa 185 m². Het restaurant serveert traditioneel Turkse gerechten. Ook Broodjeszaak/sandwichshop “Subway” is gevestigd op deze lokatie. De franchisenemers van Subway Nieuwegein zijn de broers Tsang. Hun vestiging in Nieuwegein kent een oppervlakte van circa 120 m². Met meer dan 37.000 restaurants in meer dan 100 landen wereldwijd, is het merk SUBWAY® één van de meest populaire franchisesystemen van de wereld. Het moderne loungecafé/Grand-café “de Burgemeester” van Els Vroege heeft een ruimte gehuurd van ongeveer 135 m². De Burgemeester kent een moderne en zeer sfeervolle uitstraling. Bij de Burgemeester kan men heerlijk genieten van drankjes en hapjes, worden regelmatig feestjes georganiseerd en kan men de wedstrijden van FC Utrecht kijken. Binnenkort opent ook tapasbar “La Cubanita” haar deuren. Bij La Cubanita kan men terecht voor overheerlijke tapas en een fantastisch Cubaanse sfeer. Compleet met salsamuziek!

De locatie ligt in het hart van Nieuwegein, tegenover het multifunctionele Stadshuis in het gloednieuwe gedeelte van de binnenstad. Op loopafstand bevinden zich goed bereikbare, overzichtelijke en ruim opgezette parkeerplaatsen zowel boven- als ondergronds. Het duurzame gebouw waarin het commerciële gedeelte zich bevindt, is ontworpen door een toonaangevende architect en omlijst met een vleugje kunst. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door een energiebesparende warmte-koude-installatie. In de buurt zijn bij een groot publiek geliefde winkels aanwezig. Kortom een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren