Kermis: Spektakel op geheel nieuwe locatie

De kermis van Nieuwegein staat dit jaar op een geheel nieuwe locatie. Het parkeerterrein aan de Hagestede bij winkelcentrum Cityplaza zal dit jaar voor de eerste keer plaats bieden aan tal van spektakelzaken. Een Booster, Breakdance, Spookhuis of Autoscooter, ze zijn er allemaal.
Ook de Chaos zal aanwezig zijn. Helemaal nieuw is deze attractie echt een sensatie. Een lange slingerarm voert de gondeltjes met passagiers heen en weer, steeds hoger gaat het. Plots tolt de cirkel met gondeltjes ook in het rond. Een echte attractie voor de avonturiers.Ook de Experience en de Dropzone zoeken het avontuur op grotere hoogte.
Voor de kleintjes is er dit jaar een Trampoline. Lekker springen en duikelen dus. Natuurlijk is er een Draaimolen en ook de buggy zal vast en zeker goed in de smaak vallen.
Natuurlijk zullen ook vele vertrouwde attracties op het kermisterrein te vinden zijn, touwtje trekken, eendjesvissen, lekkere oliebollen of een zuurstok, een gokje wagen bij de grijpertjes. Ze zijn er allemaal en zullen garant staan voor urenlang plezier. De kermis is van donderdag 12 tot en met zondag 15 mei aanstaande.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren