Jennifer Ewbank vrijdagavond op Cityplaza

Helaas kan het geplande optreden van Krystl, op de vrijdagavond van het openingsweekend van Cityplaza, geen doorgang vinden. De organisator van dat concert, het gemeentelijk popmuziek platform ‘Poppositie’, heeft alle registers opengetrokken om op zeer korte termijn een geschikte vervanger te regelen. Deze is gevonden in Jennifer Ewbank.

Jennifer Ewbank is een uitzonderlijk talent in de Nederlandse muziekindustrie. Met deels zelfgeschreven repertoire, haar stem en een piano, was zij bij de eerste editie van The Voice Of Holland direct een opvallende verschijning. Niet alleen vanwege haar spraakmakende uiterlijk, maar ook vanwege haar muzikaliteit. De 24-jarige kwam 19 augustus jongstleden met een eerste single; ‘A Line In A Song’. Het nummer is afkomstig van haar nog te verschijnen album welke in oktober zal worden uitgebracht door Cloud 9 Music & Head First Productions. Een samenwerkingsverband tussen John Ewbank, Nando Eweg en John Brands.

Jennifer speelt tijdens haar optreden van 21.15 uur tot 21.45 uur live op haar piano onder begeleiding van een tape. Jennifer haar genre bestaat uit toegankelijke pop nummers met Ierse en country invloeden. Ze is beïnvloed door de muziek van Eva Cassidy, The Beatles en Katie Melua.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren