Huisstijl Badminton Toernooi succesvol

Afgelopen zondag 7 april werd in Sport- en evenementencomplex MERWESTEIN voor de elfde keer het Huisstijl Badminton Toernooi gehouden. Dit voor veel spelers mooiste en grootste recreanten toernooi trekt niet alleen deel-nemers uit onze eigen provincie, maar ook uit andere delen van Nederland bezoekt men dit succesvolle evenement.

Zo’n 150 sporters zorgden met 25 teams weer voor een spannende dag. Bij de start om 10 uur liet het herenteam van BAD’87 al van zich spreken door de eerste ronde met een groot puntenverschil op de naam te schrijven. Titelverdediger SV Rap uit Driebergen begon het toernooi kalm, maar zette later toch weer de toon door meerdere wedstrijden in winst om te zetten. Uiteindelijk werd het Nieuwegeinse BAD’87 in de finale van de heren poule door SV Rap naar de tweede plaats verwezen en werd RBCN uit Nieuwegein derde. In de gemengde poule begon Kon Makandra uit Nieuwegein erg sterk en kon dit spel lange tijd vasthouden. In de middag kwamen zij uit in poule B, waar zij eerste werden. Nieuwkomer EVOBA’70 uit Ede en titelverdediger BC WIK uit Sittard gingen in de gemengde poule lange tijd gelijk op en zetten beurtelings wedstrijden naar hun hand.

Later benutte ook AGAVS uit Soesterberg haar kansen en sloot zich bij de koplopers aan. Ook BC IJsselmonde uit Barendrecht ging het gevecht aan, maar had in de middag in poule A een te zware tegenstand van de teams van de eerste drie clubs. Uiteindelijk lukte het EVOBA om met een klein puntenverschil de wisselbeker voor gemengde teams over te nemen nemen van BC Wik.

De prijsuitreiking van dit elfde toernooi werd verricht door sport-wethouder B.Lubbinge. Deze draagt de breedtesport een warm hart toe en hij bedankte de organisatoren van het Huisstijl Badminton toernooi en alle spelers, die deze dag succesvol maakten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren