Handballers Nieuwegein laten punten liggen

HV Nieuwegein had dit seizoen na 2 wedstrijden pas 1 punt te pakken. De eerste wedstrijd werd uit bij Havas kansloos verloren en vorige week werden thuis de punten gedeeld tegen de reserves van Aristos. En ook deze week lukte het de heren van HV Nieuwegein niet om de volle winst te pakken. De teamsamenstelling ten opzichte van vorig jaar is op een aantal plekken gewijzigd, vooral op de opbouwplekken staan nu andere jongens. Het team moet daardoor soms nog wat wennen aan elkaar, maar heeft de drive om met elkaar wel te vechten voor elke bal.

Het gepromoveerde DOS uit Emmer-Compascuum was deze avond de tegenstander. Een tegenstander die vorig jaar gepromoveerd is naar de 2e Divisie. Voor Nieuwegein begon de wedstrijd goed. Alex de Korte zorgde voor de eerste doelpunten. Vervolgens kreeg ook DOS meer grip op hun aanval en ging de stand gelijk op de gehele eerste helft. In de dekking deed HV Nieuwegein wat het moest doen en dat was hard bikkelen met zijn allen. Aanvallend lukte het echter nog niet om de gaten in de defensie van DOS te benutten. De ruststand was uiteindelijk 12-12.

Na rust leek HV Nieuwegein meer grip te pakken op de wedstrijd, maar DOS liep uiteindelijk uit naar 2 doelpunten verschil. De gehele tweede helft bleef het daardoor een inhaalrace voor HV Nieuwegein. Met nog 10 minuten te spelen was het verschil nog steeds 2 punten in het voordeel voor de thuisploeg. HV Nieuwegein creëerde aanvallend de nodige kansen, maar deze bleven onbenut. Hierdoor kon het gebeuren dat met nog 1 minuut te spelen er een gelijke stand op het scorebord stond. Het lukte beide ploegen niet meer om te scoren. Eindstand 21-21.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren