Grote Internationale Verzamel- en Curiosamarkt in Nieuwegein

Op zaterdag 6 en zondag 7 november aanstaande vindt er in de Beursfabriek in Nieuwegein weer een grote internationale Verzamel- en Curiosamarkt plaats. De Beursfabriek is gevestigd aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein.

Naast de algemeen voorkomende verzamelonderwerpen, zoals postzegels, munten en bankbiljetten, sigarenbanden, telefoonkaarten, lucifermerken, oude prentbriefkaarten en winkelwagenmuntjes, is er een grote groep deelnemers aanwezig met: curiosa, waaronder glas, aardewerk, keramiek, kristal, plateel, porselein en serviesgoed, o.a. Art Deco, Rozenburg, Jugendstil, Petrus Regout, etc.

Verder vele andere onderwerpen, zoals: oude poppen en toebehoren, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie, oude verpakkingen, oude boeken en tijdschriften, foto`s en fotoknipsels, oude couranten, Coca Cola, Anton Pieck, prenten en litho`s, spoor- en tramwegen, reclame blikken etc.

De beurs is verdeeld over twee grote hallen met bijna 600 kramen. De openingstijden zijn: zaterdag en zondag van 9.30 – 16.30 uur. De beurs is ook op vrijdag te bezoeken van 07.30 – 16.30 uur. Let u daarbij op dat de vrijdag een opbouwdag voor de deelnemers is en niet alle deelnemers aanwezig zullen zijn. Ongeveer 70% zal van deze opbouwdag gebruik maken. Entree: zaterdag en zondag € 5,- per persoon/ per dag (jeugd onder begeleiding tot 12 jaar gratis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren