Geinoord moedig ten onder tegen IJsselmeervogels

Geinoord heeft vanmiddag met 3-1 thuis van koploper IJsselmeervogels verloren. Misschien had er meer in gezeten als de Amsterdams arbiter niet in de 33e minuut de bezoekers een onterechte penalty had gegeven. Tot aan deze, benutte, strafschop was het een gelijk opgaande strijd met kansjes over en weer. Al vroeg in de tweede helft scoorde de Spakenburgers 0-2 maar Geinoorde antwoordde via Tom van Lijf nog in dezelfde minuut 1-2. Daarna speelde trainer Gerrit Plomp een spel van alles of niets en liet zijn ploeg achterin één op één spelen. De slimme koploper wist dit één keer uit te spelen en bepaalde de eindstand op 1-3.De complimenten ging naar de Nieuwegeinse debutant in de hoofdklasse, niet alleen voor de enorme inzet waar mee werd gestreden maar ook voor het voetbaltechnische gedeelte. Ik memoreerde het al eerder en het werd weer bewezen, Geinoord is een volwaardig hoofdklasser.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren