Geinig dagboek 21

Een in alle opzichten zonnige zaterdag op sportpark De Kruisboog in Houten waar Geinoord met een solide prestatie drie punten pakte op Delta Sports. De formatie van trainer Rudy Jansen trok op een overtuigende manier een 3-0-zege naar zich toe zonder in al te grote defensieve problemen te komen.

Via treffers van Paul Roestenburg, Vincent Griffioen en Mick Brookman werd de opgaande lijn van de laatste weken doorgetrokken. Nog geen nederlaag in 2014 biedt mogelijk perspectief voor een periodetitel in het resterende deel van dit seizoen waarbij streekgenoten en titelkandidaten als JSV en Benschop nog naar Parkhout komen. Een leuk perspectief!

Er waren nog meer redenen waarom we in Houten alleen maar vrolijke gezichten zagen. Zo werd voorzitter Rob en wisselspeler Ferry de Vries van alle kanten gefeliciteerd vanwege de geboorte van Liz, het eerste kleinkind van onze preses. In de bestuurskamer feliciteerde ik ook de erevoorzitter van Delta Sports met de verjaardag van zijn vrouw, oprichter Leo Willems is in de loop van de jaren een goede bekende van me geworden.

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik na afloop met voorzitter Rob en IJFC-voorzitter Johan Boer naar Eindhoven zou afreizen om naar het duel PSV-FC Utrecht te gaan kijken. Helaas moest ik deze invitatie afslaan vanwege huiselijke verplichtingen, maar ieder nadeel heeft een voordeel: ik hoefde de zoveelste nederlaag van FC Utrecht in Eindhoven niet van dichtbij mee te maken….

Nu kon ik na afloop nog even in de kantine van Delta Sports blijven hangen en met mijn oudste zoon, die in het vierde elftal van deze Houtense club speelt en oud-voorzitter Bas van Noordenne napraten onder het genot van een pilsje. Ook nog even met een paar spelers op het terras nagekletst en even wat bespiegelingen doorgenomen over de komende tegenstanders, namelijk Valleivogels en De Merino’s. Op papier ziet het er gunstig uit maar dat moet allemaal nog in praktijk en punten omgezet worden. Met de optimale instelling die tegen Delta Sports anderhalf uur lang werd getoond, moet dat toch zeker kunnen lukken…!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren