Fount Raising Diner

Vanaf september zijn de inwoners, de scholen en het bedrijfsleven van Nieuwegein druk bezig met geld inzamelen voor scholen voor Rundu. De gemeenteraad wil natuurlijk niet achterblijven en ook een steentje bijdragen. De gemeenteraad is

met het idee gekomen om op vrijdag 20 april een Fount Raising Diner te organiseren. Er wordt een exquise viergangenmenu bereidt en geserveerd door commissieleden, raadsleden en de Burgemeester. Natuurlijk gaan ze niet zomaar wat bakken, ze krijgen eerst een cursus koken en serveren van de Gildevaart, waarna zij u professioneel tot dienst kunnen zijn.

De avond wordt muzikaal bijgestaan door een muziekschool van theater De Kom.

U kunt ook dit feestelijke en exclusieve diner in de Gildevaart aan de Newtonlaan bijwonen. De kosten zijn f 150,- en ten goede voor het bouwen van scholen in Rundu. U kunt zich opgeven bij Marijke Bosma, tel: 030 – 60 715 37, maar wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt tot 100 personen. Natuurlijk kan er ook rekening gehouden worden met eventuele eisen zoals; zoutarme en vegetarische gerechten, u dient dit van te voren op te geven.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren