Florie/Vrevok tegen hekkesluiter

Volleybal

De mannen van Florie/Vrevok spelen zaterdag 24 januari om 20.00 uur hun zesde thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander in sporthal Merwestein is SSS uit Barneveld.

Coach Michel Everaert heeft zaterdag een complete selectie tot zijn beschikking. Voor Marnix Elbers en Niels Plinck is het een weerzien met hun oude club, want zij speelden in het verleden bij SSS.

Vrevok won eerder dit seizoen in Barneveld met 0-3 (16-25, 31-33, 21-25). Vorig seizoen ontsnapte Vrevok in eigen huis, na een 0-2 achterstand, en won het alsnog met 3-2 (laatste twee sets: 28-26 en 16-14). In het seizoen 2001-2002 werd het ook 3-2. Toen stond Vrevok met 2-0 voor, trok SSS de stand gelijk, maar won de thuisploeg uiteindelijk toch.

SSS staat op dit moment onderaan in de eredivisie met slechts vier punten. Die punten werden overigens allemaal behaald in uitwedstrijden! Bij Lycurgus (3-2 verlies), Capelle (2-3 winst) en Orion (3-2 verlies) werden punten gewonnen. Coach Gert Veldhuizen, oud-damescoach van Vrevok, kan sinds kort een beroep doen op de van Orion overgekomen middenspeler Wout van Velzen. Andere bekende namen bij de ploeg uit Barneveld zijn die van oud-Vrevokspeler Tjalling van der Zee en aanvaller Jarno Timmerman.

De wedstrijd Florie/Vrevok – BMC/SSS begint aanstaande zaterdag 24 januari om 20.00 uur en wordt gespeeld in sporthal Merwestein in Nieuwegein. De entree voor volwassenen bedraagt 3,50 euro en voor jeugd tot en met 18 jaar 1 euro.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren