Florie/Vrevok ontvangt zaterdag Orion in Merwestein

De heren van Florie/Vrevok spelen aanstaande zaterdag 30 oktober hun vierde competitiewedstrijd van dit seizoen. In sporthal Merwestein in Nieuwegein is vanaf 20.00 uur DOC STAP Orion uit Doetinchem de tegenstander.

Coach Michel Everaert van Florie/Vrevok kan zaterdag weer een beroep doen op dezelfde selectie die vorig weekend Lycurgus versloeg. Voor zover bekend zijn er geen blessures en dat is prettig werken voor elke trainer. Vrevok verloor dit seizoen nog niet in sporthal Merwestein. Winst was er tegen Martinus (3-2) en Lycurgus (3-0). Na drie gespeelde wedstrijden staat Florie/Vrevok vierde op de ranglijst met 5 punten uit 3 wedstrijden.

Tegenstander Orion staat dan wel laatste met 0 punten uit 3 duels, maar dat zegt in deze fase van de competitie nog helemaal niets. Orion speelde namelijk al tegen de titelfavorieten Nesselande en Omniworld (en verloor beide duels met 3-0). Ook van Martinus, twee weken geleden in Amstelveen, werd verloren (3-1). De coach van de ploeg uit Doetinchem is geen onbekende. Appie Krijnsen was eerder onder andere werkzaam bij Piet Zoomers/D en het Belgische Antwerp. Met namen als Justin Sombroek en Frank Denkers (Dynamo), Bas Hellinga (Omniworld) en Alex Stein (Capelle) beschikt Orion toch over een aantal ervaren spelers. Orion is zeker geen ploeg die moet worden onderschat, en dat zal Vrevok dus ook zeker niet doen.

De kaartverkoop begint zaterdag om ongeveer 19.15 uur in de hal van sporthal Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. Toegangskaarten kosten 3,50 euro voor volwassenen en 1 euro voor jeugd tot en met 18 jaar. Let op: het parkeerterrein bij sporthal Merwestein is zaterdag in verband met de kermis afgesloten voor parkeerders. Er is echter genoeg gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Maar hou er dus rekening mee dat het iets langer kan duren voordat u een plaatsje voor uw auto heeft gevonden. Kom dus op tijd naar Merwestein!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren