Excursie naar multicultureel theehuis in Utrecht

Op woensdag 15 oktober organiseert het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein een excursie naar Utrecht. Doel van de reis is het Intercultureel Theehuis, dat wekelijks open huis houdt in de Kargadoor aan de Oudegracht 36.

Deze middag is speciaal bedoeld voor vrouwen. Kinderen mogen meekomen, want er worden kinderactiviteiten georganiseerd en er is oppas voor de allerkleinsten.

Het programma is gevarieerd. Er zijn verschillende muzikale optredens en na afloop kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van exotische hapjes en drankjes. Wie zin heeft kan tot 17.00 uur swingen op multiculturele muziek. De toegang is gratis. Kosten van vervoer zijn voor eigen rekening.

Wie mee wil gaan met de excursie van het Vrouwenproject Nieuwegein, dient om 13.30 uur bij de tramhalte Stadscentrum klaar te staan. Verzamelen bij de bloemenstal. Liefst telefonisch aanmelden, maar dat hoeft niet. Voor informatie en aanmelding bellen naar Margot Pickering, tel. 030 – 60 374 97of naar Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren