Estafette Marathon Nieuwegein

Altijd al een marathon willen lopen, maar niet alleen? Dan is dit je kans, want de estafette marathon in Nieuwegein wordt dit jaar wederom georganiseerd. Dit naar aanleiding van het succes van vorig jaar. Er zijn verschillende onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven. Als Individuele team, Business team of als Jeugdteam.

De Estafette Marathon Nieuwegein is een loop waarbij prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Een loop waar jong en oud samen een marathon kunnen volbrengen. De afstand, 42195 m, wordt op 22 november aanstaande gelopen op een parcours op en rondom de atletiekbaan in Nieuwegein. Ook wordt er een speciale minimarathon georganiseerd voor kinderen tot en met 14 jaar.

Elk team bestaat uit vier personen en elke teamlid loopt het parcours van 10,5 km. Gezamenlijk lopen de teamleden de laatste 195 m op de atletiekbaan en finishen dus ook samen. Echt een teamprestatie van begin tot eind!

Speciaal voor de jeugd is er een mini estafettemarathon met een afstand van 4219 meter. Deze wordt gelopen op de atletiekbaan. Ook de jeugdteams bestaan uit vier personen, waarbij elke deelnemer het parcours loopt van 1 km. Gezamenlijk worden de laatste 219 meters gelopen en finishen ze samen op de atletiekbaan van Atverni.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren