E.P.-Café

Het zal u niet ontgaan zijn dat de verkiezingen voor het Europese Parlement voor de deur staan. Tien juni aanstaande mag ook u weer uw stem uitbrengen. Om u alvast wat in de ‘stemming’ te brengen organiseert de VVD-afdeling Nieuwegein, in samenwerking met de afdelingen Houten, IJsselstein en Vianen het ‘EP-café’.

Op woensdagavond twee juni a.s. zal Euro-kandidaat Marianne Kallen in een informele setting een korte inleiding houden onder het motto ‘VVD voor Europa – maar er zijn wel grenzen’. Hierna zullen de aanwezigen naar aanleiding van een aantal stellingen met elkaar een levendige discussie kunnen houden over dit onderwerp. Wat zit u dwars inzake Europa? Waar ziet u kansen? Waar liggen de grenzen?

Omdat de voorbereidingen op verkiezingen niet saai hoeven te zijn is gekozen voor de locatie Benson Lodge aan de Blokhoeve 7 te Nieuwegein. Na afloop van de discussies is er gelegenheid om nog een drankje met elkaar te nuttigen.

Geïnteresseerden uit Nieuwegein en omgeving zijn van harte welkom. We hopen u 2 juni te mogen begroeten. U bent welkom vanaf 20.00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren