Doe mee aan de Serious Swim 2015

Op 19 en 20 december wordt Serious Swim georganiseerd in het zwembad van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Door middel van deze 19 uur durende zwemmarathon wordt geld opgehaald, dat naar het Glazen Huis van 3FM Serious Request gaat. Dit geld wordt ingezet door het Rode Kruis voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in oorlogs- en conflictgebieden.

In het verleden haalden de deelnemers in totaal € 17.574,- op. Mede dankzij de hulp van alle zwemmers, vrijwilligers en donateurs zijn de zwemmarathons destijds tot een groot succes gebracht. Het enthousiasme onder de zwemmers, vrijwilligers en donateurs motiveert om dit jaar weer een zwemmarathon te organiseren.

De deelnemers kunnen zelf bepalen hoe lang zij meezwemmen. Deelname kost € 10,-. Er wordt gezorgd voor een warm zwembad, Serious Request Badmuts, entertainment van DJ’s, live optredens, maaltijden en drinken tijdens de zwemmarathon.

Zwemmers zoeken zelf sponsors voor hun topprestatie en nemen het ingezamelde geld mee naar Serious Swim. Opgeven kan via seriousswim2015.musqueteer.nl. Niet meezwemmen, maar wel doneren doet u via www.kominactie.3fm.nl/actie/serious-swim-2015.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren