District Midden Nederland 18 tot 22 jarige

Op donderdagavond, 22 mei j.l. werd op het parcours van de wielervereniging Het Stadion, Galecop, in Nieuwegein, de eerste wedstrijd uit een serie van vier wedstrijden in de “district Midden Nederland 18-22 jarigen competitie 2003” gehouden. Voor de w.v. Het Stadion stonden de renners Paul Gouweleeuw, Reijer den Hartog, Coen Wezenberg en Remko Campagne aan de start.

De wedstrijd bestond uit een tijdrit over een ronde van 1200 meter en een rit in lijn. De tijdrit werd door de Stadionrenner Paul Gouweleeuw gewonnen. Door deze winst mocht hij de rit in lijn met de geletrui om zijn schouders starten.

In de rit in lijn konden tijdens tussensprints punten verdiend worden, die later in bonusseconden worden omgezet. De Stadionrenner Reijer den Hartog wist tijdens de wedstrijd verschillende punten te verdienen. In de eindsprint liet Reijer, die de gehele wedstrijd al in de voorste gelederen had gekoerst, de rest van het veld achter zich en ging als winnaar over de streep. Door zijn overwinning, de behaalde punten en 4e tijd in de tijdrit werd hij 1e in het algemeen klassement. Paul, Coen en Remko werden respectievelijk 9e, 11e en 24e. In het ploegenklassement staat Het Stadion 3e.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren