Dieplader verliest heftruck

Op maandag 18 maart rond 16.15 uur viel in een bocht een heftruck van een dieplader en raakte een auto. Een 34-jarige man uit Almere-buiten reed als chauffeur met een dieplader over de `s-Gravenhoutseweg, komende uit de richting van Nieuwegein-zuid. Op de dieplader stond een heftruck, die met twee spanbanden op de dieplader was vastgezet. De chauffeur sloeg rechts af de Graaf Florisweg op en bij het nemen van de bocht hoorde hij een knal. Hij zag dat de heftruck kantelde, aanvankelijk nog aan één spanband bleef hangen, maar vervolgens knapte ook deze band en viel de heftruck van de dieplader.

Op dat moment trok een 35-jarige automobilist uit Hei- en Boeicop met zijn auto op de Graaf Florisweg net op bij groen verkeerslicht. Hij had links voorgesorteerd en sloeg linksaf om de `s-Gravenhoutseweg op te rijden.

De automobilist zag de heftruck vallen, stuurde nog naar rechts, maar kon niet voorkomen dat de linkerkant van zijn auto door de heftruck werd geraakt. De vallende heftruck viel eerst op een verkeersheuvel en kwam vervolgens tegen de zijkant van de auto van de 35-jarige man terecht. De man liep daarbij geen letsel op, de auto raakte aan de linkerkant beschadigd. De heftruck verloor bij de val meerdere accu`s, waaruit vloeistof begon te lekken. De brandweer kwam ter plaatse, de accu`s werden op de dieplader geladen en de vloeistof werd opgeruimd. Ook de heftruck kon weer op de dieplader worden gezet.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren