Actie voor CliniClowns Nederland

De organisatie van de feestweek Vreeswijk, winkelcentrum Vreeswijk, voert op de Jaarmarkt op 8 september actie voor het werk van CliniClowns Nederland. Een organisatie, die door de inzet van CliniClowns kinderen in moeilijke situaties een moment van gezonde clowneske afleiding bieden op momenten, dat het niet vanzelf-sprekend is. Dit betreft kinderen, die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap, die beperkt worden in hun kind-zijn. De actie bestaat uit:

Het werven van donateurs in een kraam op de Jaarmarkt, die staat bij de Wilhelminabrug. Bij deze kraam zal een clown (geen CliniClown !!) samen met vrijwilligers aandacht vragen voor CliniClowns en vragen om een donatie te doen cq. donateur te worden.

Inzamelen van gebruikte inkjet- en tonercartridges. Deze kunen van de merken HP, Canon en Lexmark kunnen bij de volgende adressen ingeleverd worden:

E-markt (Dorpsstraat 10), Computer Platina 2000 (Lekstraat 20), Bibliotheek Nieuwegein-zuid (Nijemonde 4), Slagerij Koekman (Handelskade 10), Buurt-huis Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1). In de kraam op de Jaarmarkt zal eveneens een doos staan om de cartridges in te deponeren. Voor elke herbruikbare inkjet- en tonercartridge ontvangt CliniClowns een donatie. Deze inzameling zal na de feestweek gewoon voortgezet worden.

Om ook het werk van CliniClowns ook onder de aandacht van kinderen te brengen is er ook een kleurwedstrijd aan deze actie verbonden. De kleurplaten liggen op bovengenoemde adressen en bij andere Vreeswijkse ondernemers.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren