Aanmeldingstermijn Nieuwegein Awards verlengd

De organisatie van Nieuwegein Awards heeft de termijn waarbinnen kandidaten kunnen worden aangemeld verlengd tot 31 december 2015. In de categorieën Duurzaamheid en Ondernemer/Onderneming zijn tot nu toe te weinig aanmeldingen binnen gekomen. De categorie Kunst & Cultuur en de sportcategorieën kunnen ook nog kandidaten gebruiken.

Kent u mensen of organisaties in uw omgeving waarvan u vindt dat zij het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en daardoor in aanmerking komen om als kandidaat in één der categorieën voorgedragen te worden? Aarzelt u dan vooral niet om hen nu op te geven via de Aanmeldingsformulieren op de website van Nieuwegein Awards. Op die website staan bij Programma/Awards-Jury’s-Criteria de aanmeldingscriteria per categorie aangegeven. Heeft u desondanks vragen over de aanmelding of hulp nodig, neemt u dan gerust contact op met de organisatie van Nieuwegein Awards. Dit kan via info@nieuwegeinawards.nl of het contactformulier op de website. Wilt u persoonlijk met de organisatie overleggen? Belt u dan met René Hansen via 06-212 48 768. Na aanmelding kunt u uw kandidaten per categorie op de website van Nieuwegein Awards terugvinden.

Onafhankelijke jury’s beoordelen de prestaties van de kandidaten en kiezen per categorie drie genomineerden. De winnaars worden op 13 februari 2016 bekend gemaakt tijdens de gala-avond Nieuwegein Awards in Sport- en Evenementencomplex Merwestein.

Nieuwegein Awards is een laagdrempelig evenement voor alle Nieuwegeiners. Als familie, vriend/vriendin, collega of clubgenoot van de genomineerden kunt u aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking van de awards. Voor slechts € 5,= per persoon krijgt u bovendien een feestelijk programma met acts en amusement aangeboden. Bestel uw toegangskaarten vanaf begin januari via de website van Nieuwegein Awards.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren