Zinloos geweld

Op vrijdagavond omstreeks 23.30 uur is een 17-jarige jongen uit Nieuwegein zonder enige reden hard in zijn gezicht geslagen door een nog onbekende jongen.

De 17-jarige jongen was die avond in een (horeca) gelegenheid aan de Nedereindseweg. Omstreeks 23.30 uur ging de jongen naar het toilet. Eenmaal binnen kwamen er ongeveer vier andere mannen het toilet binnenlopen. Omdat de Nieuwegeiner vrolijk was, zei hij iets tegen de mannen. Hierop begon één van de vier te schelden naar het slachtoffer en sloeg hem vervolgens zonder enige reden met een vuist in zijn gezicht en verdween. Door deze harde klap heeft de jongen vermoedelijk iets gescheurd in zijn neus.

Signalement verdachte: Ongeveer 18 jaar oud en 1.80 meter lang. Licht getinte huiskleur, kort zwart krullend haar, naar achteren gekamd. Ook droeg de verdachte een bril. Hij was die avond waarschijnlijk met drie andere mannen in de gelegenheid.

De politie district Lekstroom verzoekt getuigen van deze mishandeling of personen met andere belangrijke informatie contact op te nemen met bureau Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844. (lokaal tarief)

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren