Zaal huren? Bel Bouwgein !!!

Wie een vergadering, informatiebijeenkomst, workshop, cursus of expositie wil organiseren kan vanaf nu terecht bij bouwspeeltuin Bouwgein. Ook voor kinderdiscofeestjes of kookclubs (vanaf april a.s.) kan Bouwgein de faciliteiten bieden. Er zijn zes zalen beschikbaar met een oppervlakte van 36 tot 80 vierkante meter. De verhuur van deze zalen zal voor Bouwgein de belangrijkste inkomstenbron vormen om hun kinderactiviteiten te kunnen blijven aanbieden en uitbreiden. Alle voorzieningen zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Parkeerruimte is op en rond het terrein van Bouwgein aanwezig.Tijdens de openingstijden van het gebouw zal altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig zijn om vragen van gebruikers te beantwoorden, problemen op te lossen en te zorgen voor iets te drinken en/of te eten. De procedure voor een horecavergunning loopt nog, maar als deze verleend wordt kunnen er ook licht alcoholische dranken geschonken worden. Voorop staat echter dat Bouwgein een prettige speelomgeving voor kinderen blijft, grote feesten en partijen hoef je bij de bouwspeeltuin dus niet te verwachten. 
Inmiddels bouwen de kinderen op zaterdagmiddag alweer volop hutten en kunnen zij de komende zomer gebruik gaan maken van de avontuurlijke speeltuin, de waterloop en het zand. In de volkstuintjes mogen zij groenten en fruit gaan verbouwen terwijl hun ouders en andere gebruikers van het gebouw elkaar kunnen ontmoeten op het terras of in de ontmoetingsruimte. 
Voor meer informatie over de zaalverhuur kan contact opgenomen worden met  Ron en Renée Blom, telefoon: 06-39108107 of 030-6054008 of blom@bouwgeinzaalverhuur.nl,  www.bouwgeinzaalverhuur.nl of www.bouwgein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren