Winkeldievegge

Bij een winkel aan de Veldwade werd op dinsdagmiddag 15 mei een vrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Rond 13.55 uur verliet een vrouw de winkel zonder een mengkraan die zij in haar tas had gestopt af te rekenen. Zij werd door beveiligers aangehouden en in een ophoudruimte geplaatst. Kort daarna werd zij overgedragen aan de politie. Aan de agenten vertelde zij geen identiteitsbewijs bij zich te hebben, 21 jaar oud te zijn en uit Soesterberg te komen. Zij werd overgebracht naar het politiebureau.In het politiebureau bleek de verdachte opeens wel over een identiteitsbewijs te beschikken. Haar opgegeven personalia bleken daar geheel niet mee overéén te komen. Zij was in werkelijkheid 28 jaar oud, had een andere naam, kwam wel uit Soesterberg, maar woonde op een ander adres. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt voor de diefstal en zij kreeg een bekeuring voor het opgeven van een valse naam.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Winkeldievegge

Op maandag 19 november is een vrouw voor winkeldiefstal aangehouden. Zij bleek bij meerdere winkels goederen te hebben weggenomen.

Rond Vier uur in de middag zag een medewerker van een winkel in Cityplaza dat een vrouw meerdere levensmiddelen in een tas stopte en zonder deze af te rekenen de kassa passeerde. Hij hield de vrouw, 35 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, aan.

Bij het nakijken van haar tas bleken daar niet alleen voor ruim f 90,- van diefstal afkomstige goederen uit de betreffende winkel in te zitten, maar ook nog kennelijk van diefstal afkomstige goederen uit twee andere winkels op Cityplaza. Hierbij ging het om kleding en om kerstverlichting.

De vrouw werd naar het politiebureau overgebracht. Bij haar verhoor bekende zij de goederen bij drie winkels te hebben gestolen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren