WAECO.NL nieuwe hoofdsponsor Vrevok dames

Volleybal:

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Vrevok uit Nieuwegein heeft in WAECO.NL een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het bedrijf uit Roosendaal heeft een overeenkomst getekend voor drie seizoenen.

WAECO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere luxe autoaccessoires, auto airconditioning en 12/24 Volts koelboxen. Directeur Norbert Diederik zette namens WAECO zijn handtekening onder het drie-jarige sponsorcontract. Namens Vrevok werd het contract ondertekend door Jethro Knoop, voorzitter van de commissie dames 1. De dames komen in het nieuwe seizoen onder de naam WAECO.NL/Vrevok uit in de eredivisie.

Door het aantrekken van WAECO.NL als hoofdsponsor kan de organisatie rondom dames 1 zich gaan bezighouden met het aantrekken van een nieuwe trainer en nieuwe speelsters om de selectie te versterken. WAECO.NL/Vrevok is inmiddels in een vergevorderd stadium van onderhandeling met een toptrainer. De organisatie heeft er daarom alle vertrouwen in dat de dames zich in de eredivisie zullen handhaven.

WAECO.NL/Vrevok opent de competitie op zaterdag 11 oktober met een thuiswedstrijd in sporthal Merwestein tegen landskampioen en bekerwinnaar Pollux uit Oldenzaal. Overigens spelen de heren en de dames van Vrevok komend seizoen om en om thuis in deze sporthal. Volleyballiefhebbers kunnen vanaf half oktober dus elke week genieten van topvolleybal in Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren