Vliegtuig landt in sporthal Galecop

Niet vaak zal in een sporthal een vliegtuig geland zijn. Die primeur beleefde zaterdag en zondag sporthal Galecop. In maar liefst vier showvoorstellingen nam de Kunstrolschaatsclub “Rolling” het Nieuwegeinse publiek die twee dagen mee op vakantie. Met vliegtuig, cruiseschip en bus werd een wereldreis gemaakt onder de enthousiaste reisleiding van Karin Tibben en Nicole Wilkes.

De sterren in de show waren de 80 leden van K.R.C. “Rolling”, die in de meest prachtige kledij hun beste beentje steeds weer voor wisten te zetten, terwijl achter (en soms voor) de coulissen heel veel vrijwilligers bezig waren: kleedsters, sminksters, catering (want de inwendige mens mocht ook niet vergeten worden), geluids- en verlichtingsmensen, baanvegers, coulissenplaatsers, teveel om op te noemen.

Onder leiding van de showtrainsters Claudia Versteeg-During, Jennifer Wilkes, Karin Tibben en Nicole Wilkes, werd een bijna professionele theatershow neergezet. Het begon meteen al met het spectaculaire openingsnummer “A Global Celebration”, tegelijk de naam ook van deze jubileumshow.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren