Vitras/CMD voldoet opnieuw aan hoge normen borstvoedingsbegeleid

Afgelopen week heeft Vitras/CMD uit Nieuwegein de officiële bevestiging van de uitslag van de kwaliteitstoets van de Stichting Zorg voor Borstvoeding gekregen. Het WHO/UNICEF borstvoedingscertificaat voor Vitras/CMD is met drie jaar verlengd. Aletta Leseman (lactatiekundige) is blij met de uitslag: ‘Ik ben blij dat alle ouders die op de consultatiebureaus tussen Lopik en Rhenen komen, goede begeleiding krijgen bij het geven van borstvoeding. Borstvoeding is de beste voeding voor baby.’

In de maand april zijn 6 locaties van Vitras/CMD bezocht door de Stichting Zorg voor Borstvoeding om te onderzoeken of Vitras/CMD het WHO/UNICEF borstvoedingscertificaat nog waardig is. De auditoren waren onder de indruk. De jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen van Vitras/CMD zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en deskundigheid om ondersteuning te bieden aan ouders die borstvoeding geven.

Vitras/CMD ondersteunt ouders die borstvoeding geven. Dit doet zij via voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders en door individuele begeleiding aan ouders die borstvoeding geven. Aanstaande ouders kunnen gratis een voorlichtingsavond over borstvoeding bezoeken. Zij kunnen informatie over deze avond kriigen of zich opgeven via cursusbureau@vitrascmd.nl of bellen naar 0900 – 82 123 82.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren