Venus Nieuwegein D1 met de beker naar huis

Zaterdagmiddag was de grote dag voor het gemengde D1 – jeugdteam van Venus/Nieuwegein. Het team moest die dag in Aalsmeer spelen in de finale van de bekercompetitie. De wedstrijd begon voortvarend. Binnen enkele minuten stond het team uit Nieuwegein al met 0-1 voor. Er werd heel leuk samen gespeeld en ook de verdediging stond als een huis, met prima keeperswerk van Joeri. De eerste helft werd afgesloten met een 0-4 voorsprong, met doelpunten van Matti, Demi en Justin. De tweede helft was net zo leuk als de eerste. Er werd door Stefan prima ingestart, waardoor hij de mooiste actie van de wedstrijd maakte.De uitslag werd uiteindelijk 1-7, met nog meer doelpunten van Stefan, Demi en Matti. Na het eindsignaal was het meteen feest, want de spelers van het D1 team kregen een heuse beker en een mooie medaille. Later op de avond zijn ze in de rust van de Heren 1 wedstrijd nog gehuldigd!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren